you ΕΛΙΦ επεισοδιο 17/5/18 | Minore 365

0


Πέμπτη 17/5/18 - Επεισόδιο 82: Η αστυνομία ανακρίνει τη Μελέκ για τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν σπίτι της. Η Μελέκ είναι πολύ φοβισμένη. Δεν καταφέρνει να πείσει τους αστυνομικού ότι είναι αθώα. Η Μελέκ προφυλακίζεται και η σκέψη της είναι στην Ελίφ. Ο Μελίχ ακολουθεί τη Μελέκ στο τμήμα. Μιλάει με τον αρχηγό της αστυνομίας αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει πως η Μελέκ δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Ο Μελίχ είναι συντετριμμένος για ό,τι συνέβη και πηγαίνει στον Εφρούζ. Εκείνος τον συμβουλεύει να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά ο Μελίχ δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό του. Είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος έστησε αυτή την παγίδα στην αδελφή του και υποψιάζεται την Αρζού. Ζητάει από τον Σαντίκ να ακολουθεί την Αρζού συνέχεια. Εκείνος θα παρακολουθεί τον Βεϊσελ.

Ο Μελίχ προσλαμβάνει δύο άντρες και απαγάγει τον Βεϊσέλ και τον ανακρίνουν για την υπόθεση της Μελέκ. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ. Όταν η αστυνομία της τηλεφωνεί και της ζητάει να περάσει από το τμήμα για κατάθεση, πανικοβάλλεται. Η Ζεϊνέπ δίνει την κατάθεση της και στη συνέχεια επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Και οι δύο νιώθουν μεγάλη θλίψη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι με τον Βεϊσέλ και στη συνέχεια ενημερώνει την Αϊσέ για το τι έχει συμβεί. Η Αϊσέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μελέκ είναι στη φυλακή. Η Γκόντζα κρυφακούει τη συνομιλία της Αϊσέ με τη Ζεϊνεπ και ενημερώνει την Αρζού αλλά όταν εκείνη δεν δείχνει καμία έκπληξη, η κοπέλα συνειδητοποιεί πως η Αρζού κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση.

Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζου επειδή δεν έχει ακόμα καταγγείλει την κλοπή του αυτοκινήτου της. Η Γκιολνούρ βοηθάει τη Ζεϊνέπ να βρει έναν δικηγόρο για τη Μελέκ. Ο δικηγόρος όμως ζητάει πολλά λεφτά. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Μουράτ και ζητάει τη βοήθειά του αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν παντρεύτηκε τον Ερκούτ. Ο Βεϊσέλ παίρνει το τηλέφωνο και δηλώνει στην κόρη του πως δεν πρόκειται να βοηθήσει τη Μελέκ γιατί εκείνη ήθελε να τον χωρίσει. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βρει τη Ζεϊνέπ και ανησυχεί. Πηγαίνει στη σχολή και ρωτάει την Γκιουλνούρ αν γνωρίζει κάτι. Η κοπέλα του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ θα του εξηγήσει σύντομα τι συμβαίνει αλλά θα πρέπει να έχει υπομονή.

Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να το σκάσει από τη χώρα και έρχεται σε επαφή με κάποιους λαθρέμπορους, που του ζητάνε ένα μεγάλο ποσό για να τον βοηθήσουν. Για να συγκεντρώσει το πσπό, ο Βεϊσελ σχεδιάζει να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του και να ζητήσει χρήματα για να του τη δώσει. Πράγματι τηλεφωνεί στον Κενάν από απόκρυψη και του λέει πως υπάρχουν πολλά πράγματα, που δεν γνωρίζει και πως θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του σύντομα. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στην Αρζού και την Αϊσέ λέγοντας τους ότι σύντομα όλα θα αλλάξουν. Ο Μουράτ πηγαίνει την Ελίφ στη Σεϊντά για να την κρύψει. Η Ελίφ της ζητάει να την πάει στη μητέρα της. Ο Μουράτ είναι νιώθει πληγωμένος και θυμωμένος επειδή ο πατέρας του φεύγει και τον εγκαταλείπει. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ...

Δημοσίευση σχολίου