you Τραυματισμος Αγορου Αποχωρηση Φαρμακη Νικητες οι Διασημοι | Minore 365

0


Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται σήμερα στο Survivor για το έπαθλο της άνεσης. Ένα έπαθλο πολυ σημαντικό και για τις δύο ομάδες... όμως κάποια γεγονότα θα τους προλάβουν!

Η οικειοθελής αποχώρηση και η ανακοίνωση.Εδώ και 2 εβδομάδες μέσα από το Dimis Blog σας κάναμε γνωστό το παρασκήνιο αυτό και σήμερα οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί από τον Σάκη Τανιμανίδη η αποχώρηση.Η Φαρμακη, η παίκτρια που φεύγει, μάλιστα, θα φύγει πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα και αυτό προδίδεται και από το τρέιλερ η οποία λείπει από το αγώνισμα.
Ο τραυματισμός του Νικόλα Αγόρου.
Ο Νικόλας Αγόρου, ένας από τους δυνατούς παίκτες των Μαχητών φαίνεται να τραυματίζεται στο αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημοι καταφθάνουν γρήγορα στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν, ενώ εκείνος αποχωρεί προσωρινά από το αγώνισμα αφού έχει χτυπήσει, πονάει και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός που να του στερήσει την πορεία του στο Survivor. Απλώς θα χρειαστεί να μείνει λίγο εκτός αγωνίσματος.

Το αγώνισμα και η νίκη.
Αγώνισμα με έπαθλο άνεση. Οι τραυματισμοί πολλοί και οι απουσίες πολλές. Λίγο η απομάκρυνση του Αγόρου, λίγο η αποχή της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση από τους Διάσημου φέρνουν δυσκολία και στις δύο ομάδες. Ωστόσο ποιος θα τα καταφέρει

Οι πρωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μαχητές θα πέσουν στην μάχη πολύ δυνατά. Ωστόσο δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι ακόμη για το αποτέλεσμα. Σίγουρη διαρροή και σημερα, όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο...

Δημοσίευση σχολίου