you ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 3/4/18 | Minore 365

0

ΚΡΙΟΣ
Διαθέτοντας όλη την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χρειάζεσαι, πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα σχέδιά σου πράξη. Είσαι απολύτως ρεαλίστρια όταν πρόκειται για θέματα χρημάτων, και έχεις το σωστό ένστικτό για τις επερχόμενες επιχειρηματικές σου αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να λάβεις ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Επομένως, θα πρέπει να απαλλαγείς απολύτως από τις παλιές σκέψεις και τελικά να αρχίσεις να μιλάς με τον σύντροφό σου ανοιχτά και ειλικρινά.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνεργάτες σου είναι φιλικοί και ενδιαφέρονται για όσα έχεις να πεις. Το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ότι βρεθεί μπροστά σου. Σήμερα η μέρα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για οικονομικές συζητήσεις. Έχεις καλό ένστικτο. Στα αισθηματικά σου βαίνουν ομαλά τα πράγματα και ο αγαπημένος σου θα σε… μαγέψει με ένα ιδιαίτερα γλυκό φιλί. Η καρδιά σου θα γεμίσει με αγάπη και ρομαντισμό.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Για να πετύχεις τους στόχους σου σήμερα, ο μόνος τρόπος είναι μόνο μέσω της ομαδικής δουλειάς. Σήμερα θα χρειαστεί να χειριστείς αναπάντεχα οικονομικά ζητήματα και θα εξετάσεις διάφορες επενδύσεις. Να θυμάσαι ότι μία καλή ιδέα μπορεί να σημαίνει ένα επιτυχημένο μέλλον. Μίλησε με τον αγαπημένο σου και εξέφρασε τις ανάγκες σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κινήσου με διαφορετικό τρόπο και η επαγγελματική επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα σε ταλαιπωρήσουν επιχειρηματικές συμφωνίες. Τα σχέδια και οι ιδέες σου δεν θα προχωρήσουν, μέχρι να λύσεις αυτά τα προβλήματα. Μία διαμάχη ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου δεν θα αργήσει να έρθει…


ΛΕΩΝ
Προσπάθησε να παραμείνεις επικεφαλής. Παρόλο που αυξάνεται ο φόρτος εργασίας, εσύ πραγματοποιείς εύκολα και ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μην σπαταλάς το χρόνο σου σε μικρά θέματα. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εάν είσαι σε σταθερή σχέση, τώρα αισθάνεσαι έτοιμη για κάτι παραπάνω.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα κάνεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου που κρίνονται αρνητικά από τους συνεργάτες σου. Έχει έρθει η ώρα να βελτιώσεις αυτήν την κατάσταση και να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ανοιχτά πρότζεκτ που έχεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, μπορεί να έχεις κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες σήμερα. Μείνε ψύχραιμη. Προσπάθησε να βελτιώσεις την περίεργη κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σου.


ΖΥΓΟΣ
Η ταπεινοφροσύνη όταν είστε στην εργασία σου θα κάνει καλό, ειδικά στην προσπάθεια που κάνεις το τελευταίο διάστημα να φέρεσαι σωστά και δίκαια στους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σε συζητήσεις που θα έχεις με τους συναδέλφους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην σπαταλάς χρήματα σε άσκοπες αγορές. Στα αισθηματικά σου βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί… Αποφάσισε τι θέλεις και μην ταλαιπωρείς τον σύντροφό σου με τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς, ωστόσο αν συναντήσεις κάτι απροσδόκητο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στην πραγματικότητα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία και υπομονή. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων. Μην προχωρήσεις σε κάποια επένδυση κεφαλαίου που θα μπορούσε να έχει πολύ αρνητικές, αν όχι καταστροφικές συνέπειες. Στα αισθηματικά σου θα βελτιωθεί η κατάσταση. Έχεις όρεξη για κουβεντούλα και αυτό θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σταδιοδρομία σου εξελίσσεται θετικά. Μην διστάσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Άκου την καρδιά σου και προχώρα. Τα οικονομικά σου είναι βελτιωμένα και μπορείς να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές, αρκεί να είσαι σίγουρη ότι δεν περιττές. Στα αισθηματικά σου το Σύμπαν σε ευνοεί και εσύ δεν θα μπορούσες να είσαι περισσότερο χαρούμενη για την υπέροχη ημέρα που θα περάσεις με τον αγαπημένο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καριέρα σου αντιμετωπίζει απρόσμενα εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα. Η απόδοση της εργασίας σου εξετάζεται πολύ αυστηρότερα από το συνηθισμένο. Η απογοήτευση δεν βοηθάει, προσπάθησε να απαλλάξεις τον εαυτό σου από τις κακές αμφιβολίες. Ακόμα κι αν πάρεις δελεαστικές προσφορές για το πώς να κάνεις κερδοφόρες επενδύσεις, μην προχωρήσεις ακόμη τα σχέδιά σου. Απέφυγε τους άσκοπους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πράγματα στη δουλειά σου εξελίσσονται πολύ ήρεμα, αλλά ταυτόχρονα παραγωγικά. Θα είναι μια ημέρα χωρίς δυσκολίες και σίγουρα θα περάσεις όμορφα με τους συναδέλφους σου. Η ομαδική εργασία αποδίδει καρπούς. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει τώρα και όλη η εργασία σου φαίνεται επιτυχημένη. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου. Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείς σήμερα. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Σημαντικό να ενισχύσεις τη σχέση σου σε συναισθηματικό επίπεδο.


ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η κατάλληλη στιγμή να τεθούν τα σχέδια σου σε δράση. Το Σύμπαν σε ευνοεί και θα έρθουν λαμπρές επαγγελματικές μέρες, αρκεί να συνεχίσεις να εργάζεσαι με το ίδιο πάθος. Θα κάνεις πολλές και σημαντικές διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά σου. Θα περάσεις μία ήρεμη και όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

Δημοσίευση σχολίου