you ZWDIA ASTRA 23-3-18 | Minore 365

0


ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου και σήμερα δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο, ειδικά σε ότι αφορά στα αισθηματικά σου. Είσαι έτοιμη και πρόθυμη να ενημερώσεις τον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου. Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι κρατάς μία αυστηρή στάση σήμερα απέναντι στους συνεργάτες σου. Δεν θέλεις να κάνεις λάθος στα σχέδιά σου και για αυτό θα είσαι προσηλωμένη στη δουλειά σου και μόνο. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.


ΤΑΥΡΟΣ
Αν και δεν θέλεις να κάνεις κανένα κακό σήμερα, έχεις μία πληροφορία που αν την μοιραστείς με τους συνεργάτες σου θα φέρει αναταράξεις. Μια βαθιά ριζωμένη διαφωνία σχετικά με τις βασικές αξίες μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες με τον ρομαντικό σύντροφό σου ή με κάποιον καλό σου φίλο. Είναι συνετό να αποφύγεις τις προκλήσεις σήμερα. Απέφυγε τον πειρασμό των περιττών εξόδων και μην χάνεις την πίστη σου, θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις σύντομα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι βιαστικές αποφάσεις οδηγούν σε απρόβλεπτες συνέπειες, επομένως φρόντισε να επενδύσεις σε ελπίδες που μπορείς να εκπληρώσεις. Τα σχέδιά σου είναι μεγάλα και η καριέρα σου θα εκτοξευθεί αρκεί να είσαι προσγειωμένη. Προσοχή που θα επενδύσεις τα χρήματά σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα. Πρόσεξε πολύ από σήμερα, μην πεις λόγια στον αγαπημένο σου που μπορεί μετά να μετανιώσεις και που θα προκαλέσουν μια ισχυρή συναισθηματική αντίδραση. Σκέψου δύο φορές πριν εκφράσεις τα συναισθήματά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεσαι μεγάλη πίεση εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος που έχεις στη δουλειά σου. Οι ευθύνες σου είναι πολλές, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και σίγουρα μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Δεν είσαι σε θέση σήμερα να ζητήσεις περισσότερα από τον αγαπημένο σου, τον έχεις παραμελήσει και πρέπει να αλλάξεις αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να έχεις διεκδικητική συμπεριφορά, φτάνει μόνο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και όλα θα πάνε καλύτερα.


ΛΕΩΝ
Νέες γνώσεις σχετικά με το σκοπό της ζωής σου θα μπορούσαν να σε προτρέψουν να ξεκινήσεις προς μια διαφορετική κατεύθυνση τώρα. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που ενθουσιάζουν την αίσθηση της περιπέτειας και σε δελεάζουν να επεκτείνεις τους υπάρχοντες ορίζοντές σου. Δυστυχώς, όμως ο παρορμητισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πιο περίπλοκα μονοπάτια. Να είσαι προσεκτική με τις κινήσεις που θα κάνεις και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Φρόντισε περισσότερο τον αγαπημένο σου και προσπάθησε να επαναφέρεις την ισορροπία στην ερωτική σου ζωή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικοδόμηση συναισθηματικών φραγμών για την προστασία σου μπορεί να καταλήξει σε περισσότερες ζημιές απ 'ότι περίμενες. Απέφυγε να βρεθείς σε ευάλωτη θέση απέναντι στους συνεργάτες σου και φρόντισε να μην εμπλακείς σε διαφωνίες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Φρόντισε να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου γιατί το τελευταίο διάστημα βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου θα δεις ότι τα πάθη αυξάνονται και οι αλληλεπιδράσεις με τον αγαπημένο σου μπορεί να καταστραφούν αν δεν μοιραστείς μαζί του τις ανησυχίες σου. Κάνε διορθωτικές κινήσεις πριν να είναι αργά.


ΖΥΓΟΣ
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα σε απασχολήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι συναρπαστική η προθυμία σου για δουλειά και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν. Οι κόποι σου σύντομα θα ανταμειφθούν και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Έχει έρθει η στιγμή να αλλάξεις την κατάσταση και στην ερωτική σου ζωή και να αφήσεις τη σχέση σου να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο οικειότητας. Είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνείς τα συναισθήματά σου με τον αγαπημένο σου. Να θυμάσαι ότι η ειλικρίνεια εξοικονομεί χρόνο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου μπορεί να σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τις ιδέες σου σήμερα προτού συνεχίσεις με το πρόγραμμά σου. Θα καταστήσεις σαφές από νωρίς όμως ότι δεν σου αρέσει να αναγκάζεσαι να πεις κάτι που προτιμάς να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου τώρα φαίνεται ότι κάποιες καταστάσεις τρέχουν πιο γρήγορα από όσο μπορείς να επεξεργαστείς. Απελευθερώσου από το μελόδραμα και συζήτησε με τον αγαπημένο σου για να λύσετε προβλήματα στη σχέση σας. Πάρε το ρίσκο και μην φοβάσαι ότι θα τον απογοητεύσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εύχεσαι να μπορούσες να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου σήμερα, όμως το βαρύ σου πρόγραμμα δεν σε αφήνει να απελευθερωθείς. Έχεις πολλά να κάνεις και θα σφίξεις τα δόντια για να τα καταφέρεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στο τέλος αυτής της δύσκολης ημέρας θα καταφέρεις να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου, γεγονός που θα φέρει χαμόγελο στα χείλη σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σήμερα κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα, μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου. Σου φαίνεται «βουνό» η σημερινή ημέρα, όμως αν ενεργήσεις με υπεύθυνο τρόπο θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Στα οικονομικά σου ξέρεις ότι πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτική, άλλωστε δεν είναι στο στυλ σου να κάνεις άσκοπες αγορές. Στην ερωτική σου τα πράγματα βελτιώνονται, ο ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, προσπάθησε να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου με γκρίνιες και τσακωμούς. Προσπάθησε να αλλάξεις την αρνητική ατμόσφαιρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που θέλεις να «θάψεις» τα συναισθήματά σου, οι συνεργάτες σου θα καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν γύρω σας, όμως εσύ καλό είναι να μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου. Προσοχή στα έξοδά σου, απέφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή και στα αισθηματικά σου. Μην αφήσεις το βαρύ σου πρόγραμμα να χαλάσει την ισορροπία στη σχέση σου. Βρες έναν τρόπο να τα συνδυάσεις όλα, και δουλειά και προσωπική ζωή. Δεν είσαι η μόνη που δουλεύει πολύ.


ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις πολλά και σύνθετα οικονομικά ζητήματα σήμερα. Ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις μία σοβαρή επένδυση και έχει έρθει η στιγμή να φτιάξεις ένα καλό πλάνο για να κινηθείς ανάλογα. Σημαντικό να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να ψάξεις νέες πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η προώθηση μιας επιχείρησης ή η επέκταση μιας υφιστάμενης επιχείρησης έχει περισσότερο νόημα τώρα, από ότι το να χαλάς χρήματα άσκοπα. Είσαι σε καλό δρόμο και στα αισθηματικά σου. Προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν λύση.

Δημοσίευση σχολίου