you BROUSKO TELEUTAIO EPEISODIO 193 | Minore 365

0
BROUSKO TELEUTAIO EPEISODIO.Μπρουσκο επεισοδιο 193 Αυτό θα είναι το φινάλε στο Μπρουσκο για τον πρώτο κύκλο με το επεισόδιο 193.
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς,η ζωή τους να βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική καμπή αφού για ακομα μια φόρα απρόβλεπτα γεγονότα θα ανατρέψουν όλα τα σχέδια που είχαν και θα τους οδηγήσουν σε νέους δρόμους αχαρτογράφητους για αυτούς που ούτε καν τους έχουν φαντασθεί.
Οι εξελίξεις,ακούστε λοιπόν πως ξεκινάνε,η τελική ώρα όπου ο γάμος της Μελίνας και του Αχιλλέα πλέον έχει φτάσει αλλά μαζί με αυτόν το γάμο έχει φτάσει και το μεγάλο μίσος του Σήφη όπου θα τον οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση που θα πάρει όπου θα ανατραπούν πολλά.

Για αρχή ο Αχιλλέας θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα που του έχει έρθει στη ζωή,δηλαδή θα πρέπει να σκεφτεί τι θέλει!!!η τη Μελίνα η η να γυρίσει την πλάτη του στην οικογένεια του,θα πρέπει να κάτσει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά τι θα κάνει.

Την απόφαση ο Αχιλλέας θα την πάρει τελικά στο παρά πέντε αλλά ότι και απόφαση να πάρει την τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτει από άλλον όχι από αυτόν.

Η Δάφνη η καημένη τελικά θα γεννήσει,αλλά η επόμενη μέρα για αυτή δεν θα είναι όπως την ονειρεύεται αφού η εκδίκηση του Διαμαντή έρχεται σαν χείμαρος όπου θα τα καταστρέψει όλα.

Η Αγγελική θα πάρει τη μεγαλύτερη και λάθος απόφαση της ζωής της όπου θα προσπαθήσει και θα τα καταφέρει να το σκάσει από το κέντρο αποτοξίνωσης.

Η Βασιλική είναι πολύ πληγωμένη και θα οδηγηθεί σε πολλά μονοπάτια εξαιτίας του Μηνα και θα πάρει μία βιαστική απόφαση και θα οδηγηθεί στον σκοτεινό και ύποπτο Πάτροκλο με τη διχασμένη προσωπικότητα μπερδεύει τους πάντες.

Μπρουσκο.Η Αναστασία τελικά θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και θα αφήσει πίσω της ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα ώστε να εγκαταλείψει τα Χανιά και να φύγει για την Αθήνα για να καταφέρει να περιμένει τον αγαπημένο της Ματθαίο.

Η Αναστασία πιστεύει ότι η ζωή θα της δώσει όλα αυτά που τους χρωστάει και θα είναι μαζί με τον αγαπημένο της.
Θα είναι όμως ευτυχισμένη η Αναστασία και ο Ματθαίος,τι τους επιφυλάσσει η μοίρα άραγε,μήπως αλλάξουν τα σχέδια τελευταία στιγμή???

Ο τι και να γίνει όπως και να έχει αυτό εδώ θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου για αυτή τη σειρά όπου οι πρωταγωνιστές της ιστορίας θα κληθούν να πάρουν μεγάλες αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις για αυτούς.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο από τη σειρά μπρούσκο θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και θα παιχτεί στην τηλεόραση στις εικοσιεφτά Ιουνίου και ώρα 21:15 το βράδυ

Δημοσίευση σχολίου