you Παντζόπουλος-Μενεγάκη:Νέος έρωτας; | Minore 365

13
Παντζόπουλος: Ο νέος έρωτας της Μενεγάκη;
Ποιος ήταν αυτός που προσπάθησε να κάνει το "προξενιό" της ωραίας Ελένης με τον επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο για τον οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα; Μα ο κουμπάρος της. Δεν ξέρουμε τι σκοπούς είχε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Κωστόπουλος τους έφερε σε επαφή και το καλοκαίρι στην Άνδρο ήταν όλοι μαζί και περνούσαν καλά. Άσχετα με τον χωρισμό αναφέρουμε αυτό το περιστατικό. Δεν λέμε ότι έχουν σχέση οι άνθρωποι αλλά ότι είναι φίλοι. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Έτσι δεν είναι; Το έγραψε και στο editorial του, ο άνθρωπος. Δεν κρύβεται ο γνωστός εκδότης αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν θα ήθελε και να χαλάσει ο γάμος του Λάτσιου με την Μενεγάκη την οποία προσέχει σαν τα μάτια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!

http://my-greek.blogspot.com/2010/02/blog-post_03.html

Δημοσίευση σχολίου

  1. Παντζόπουλος Μενεγάκη μαζι και ο λατσιος κοιμοταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Λάτσιος το ήξερε απο καιρό και σκεφτόταν την οικογένεια του και τα παιδιά του, οχι σαν την Μενεγάκη που την νοιάζει μονο η τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti lalakies lete re oloi, mporoyme na brethoyme sthn thesi tous , ligo sevasmo.Menegakh kai Latsios einai anthropoi den einai computer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ego pantos blepo oti einai oraio paidi o misko - pantzopoulos kai kala ekane efyge h elenh menegakh, ti na kanei me ton gero latsio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια την βλακεια να δειτε οτι την εχει κανει ο αχωνευτος ο κοστοπουλοσ, κατι τετοιο μου λεει η γυναικια διαισθηση μου!Πωσ ετσι ξαφνικα η μενεγακη να θελει να χωρισει χωρισ λογο? τησ γνωρισε τον παντζοπουλο και ξεμυαλιστικε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον ολα παραμυθια για την τηλεθεαση ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μenegaki vres kapoio paidi neo filodoxo oxi kati tetoious tupous me makaronia kai frou-frou, akou pantzopoulos... piosn ton xerei ton misko-barila ktl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ.

    ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΗΜΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα την παρθενα την μενεγακη ολο βυζια και κολους μας δειχνει το μυαλο της ειναι στο sex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μενεγακη τωρα εβαψε τα μαλια της ειναι πιο ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες κι εγω ειμαι παντρεμενη και ειμαι ερωτευμενη με αλλον με τον οποιο εχω δεσμο..ο ερωτας δεν σε ρωταει..την καταλαιβαινω απολυτα την ελενιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΌΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή